Followers

Wednesday, 6 July 2011

Julai - Bunga Pahar

Holla ladies!

Welcome Julai... Sat je masa berlalu.. Pejam celik, pejam celik dah bulan 7... How many month left?? Counting2.. Adoi, kecut lak perut rasanya.. satu ape pun tak prepare lagi ni.. huhuu...

Nor dah decide dengan tunang secara separa serius. (ade ke??) huhuu.. selama ni memang tak pernah serius ok... bila tarikh kawen kami. Yes, this december! Wehuu... lambat lagi... hahaa... lagi 5 bulan okeh, sila buat preparation dengan pantas!

Majlis nor nanti takde bunga telur.. hanya yang ada, bunga pahar aje... haha.. kan same je tu.. Emm maksudnye, majlis nanti tetamu tak dapat bunga telur, yang ada cuma bunga telur yang letak kat pelamin tu aje.. Bunga pahar kan orang panggil... Save budget! cet berkira betul. Yes, memang kena berkira! hoho.. Lagipun nor akan bagi benda lain untuk tetamu. Please jangan kecik hati yer bila datang majlis nor nanti. ;)

Bunga pahar nanti Nor akan buat sendiri, tapi tak la secantik dan sehebat yang di kedai atau kawan2 yang lain buat.. Biasa2 aje. Tangan Nor takdela kreatif sangat.. Nor cuba applikasikan apa yang ada di rumah je.. Daripada dibuang dan dibiarkan begitu saje, baik kita buat sesuatu kan.. At lease Nor boleh jimatkan perbelanjaan untuk beli bunga telur ;p

Sekarang ni bukan main mahal lagi bunga telur yang jual di kedai.. Paling murah di tempat Nor RM30 untuk 50 batang. Dah la tu, bunga sekuntum aje terkodek2. Sangat2 simple. Nor tak puas hati. Baik Nor buat sendiri. At least Nor puas walaupun tak secantik mana.


Sila abaikan tangan yang gumuks itu...haha


Ni antara cubaan2 Nor untuk bunga pahar nanti. Hoho.. Kuning gitu! Tema?? Colourful okeh.. hahaa... Ini cubaan saje, If dah siap yang real punya, Nor akan reveal yer...

1 comment:

  1. Hi, Congrats on your coming wedding!

    Have anything special for your special first night?

    here at LINGERIE CABIN we have variety of gorgeous lingerie that are going to make your first night an unforgetable moments. come and visit us!

    Click Here: Lingerie Cabin

    ReplyDelete