Followers

Friday, 2 January 2015

Anniversary ke-3

Assalamualaikum...

Selamat Tahun Baru 2015. Semoga 2015 membawa seribu kebahagiaan, kegembiraan dan keceriaan. Kemain, wish yang happy2 jer walaupun tau 2015 adalah tahun yang mencabar. Baik dari segi ekonomi, kerjaya dan pelajaran. Stress kalau pikir ni. Just go with the flow. Doa semoga Allah aturkan yang terbaik jer untuk masa depan. 

24.12.2014
Genap ulang tahun perkahwinan kami yang ke-3.
Macam biasa, takde sambutan yang romentik, yang suwit muwit, xde. aku tak pernah merasa pun. 
Tapi Alhamdulillah, aku masih punya suami, punya anak dan keluarga yang masih setia disisi buat aku rasa cukup sempurna.
Cuma ada jam tangan sebagai hadiah ulangtahun perkahwinan. Tenkiu hasben. 

12 years ago



Sudah 12 tahun berlalu, gambar ni masa jamuan akhir tahun tingkatan 5. Tapi tak pernah tau ni jodoh kita. Harap terus hingga ke syurga. Masih jauh perjalanan, masih banyak yang kena blajar. Hidup suami isteri bukan senang. Semoga Allah mudahkan perjalanan kita. 



Happy Anniversary Husband, Ailefyu.












2 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete