Followers

Monday, 25 April 2011

Ada apa dengan MERAH??

Holla Ladiesss..... ;)

Sape wat tema kawen taun ni kaler merah?? ce angkat tangan.. *_*// hehee...

Kenapa pilih warna merah yer? Mungkin sebab merah itu menawan? Merah itu berani? Atau merah itu...menarik?? hehee.. Terserah pada individu sendiri. Perasan tak, tahun ni ramai yang buat tema kaler merah kan... (ke saya sorang je perasan?? huhuu..) 

Jom layanzz pengantin merah...

Abang & kakak ipar my fiance, wedding yang merah menyala 

sorry kak intan, i cilok dlm yr fb..huhuu

Kawan masa sekolah menengah dulu..Red-Black Wedding

Nurse gigi yang cun.. ;)

Ni my bestfriend, Red Wedding also..

Dear, i suke gambo ni... ;) 
Ni baru first quarter 2011, belum smpai ujung  tahun lagi... Bila tanya member2 lain, most of them yang nak kawen tahun ni nak buat tema kaler merah, either Red-Pink, Red-Black, Red-White... Korang macam mana? hehehee...

Atcely, saya masih belum decide nak wat tema kaler ape... quit susah la kan nak pilih kaler2 ni... Sesape ade tips?? Boleh share ngan saya?? Susah2, tema kalerful bole? huhuu...

8 comments:

  1. ms tunang,sy pkai merah...
    huhuhuhu
    sbb sy suke warne terang

    ReplyDelete
  2. i can't wear red sbb kulit x mengizinkan colour tersebut but ur idea nak colourful tuh macam best juga. hehehe...

    ReplyDelete
  3. ekin: mst cantik kan kamu pakai merah...sbb kamu cerah! hehee...

    ReplyDelete
  4. mizzAmy: hahaa..tu la pasal.. xde idea nak wat kaler ape ni...

    ReplyDelete
  5. annor okla tu merah.saya takley pakai merah.nanti jadi merah mak ngah.hihi lagipun dah ada tema ala2 gold la dear. ;)

    ReplyDelete
  6. zimie: xmo dah kaler merah...ramai sgt yg buat kaler tu...huhuuu...lgpun sy ni gelap...mcm x seswai jer bila pkai merah...

    ReplyDelete
  7. nak kaler apa? bleh join kaler nak buat baju nak pi kenduri nanti. :)

    ReplyDelete
  8. Alamak, kakcik bc blog ni ke? malunye..hahaa... kaler blom decide..tak tau laa..ada cadangan? mai jgn xmai tau!

    ReplyDelete