Followers

Tuesday, 19 April 2011

Paper Wedding Dress..

Lelong Lelong Lelong...!!... (cewahh..ingat macam pasar borong ke? Hahaa)

Gambar x cun..snap gn cmra hp jer.. 

Ini bukan sebarang lelong tau..hehee.. ini wedding dress made from papers! Ade sesape nak pakai untuk wedding nanti tak?? Weird kan.. tapi bila pikir2, save budget ape... hahahaa... Yela kan, guna kertas je pun..  Tengok macam brown paper jer..stepler2, cantum2...dah jadi dress...huhuuu....
  
Yang kaler putih tu pun made from papers.. Tapi different type lah.  Lembut sikit. Nice jugak, siap ade topi lagi.. pun buat dari kertas type yang sama... For sure if pakai ni nanti mesti di cop sebagai  “ a weirdo bride” huhuu..

Atcely, wedding dress ni di pamerkan at my working place. Hasil kerja student. Kreatif kan..  Ada 3 wedding dresses sebenarnya, tapi yang 1 lagi tu tak nampak la pulak... 

So ada sesapa berminat nak design dress guna paper tak? Nanti saya boleh proposed kat student. Hehehee...

4 comments:

  1. wahhh kreatif betul student2 tu.tapi nak pakai sendiri tak la kot.malusss kot kalau paper2 tu jatuh ke hape ke.hihi

    ReplyDelete
  2. hahahhaa.. tu la pasal, xsanggup nak pakai..

    ReplyDelete