Followers

Friday, 18 May 2012

Bunga Pahar

Assalamualaikum semua readers...
Terima kasih masih lagi sudi baca blog yang sepi ni.
Awal semester memang super bizi. Balik keje, melepek je, penat sesangat kalah orang menoreh getah. huhuuu

Haritu ada mention kan yang saya perlu siapkan 1 misi menjelang Mei. Alhamdulillah, sudah siap dengan jayanya. Misi nya adalah menyiapkan tempahan 2 jenis bunga pahar. Tak sangka, ada jugak yang berminat dengan bunga pahar yang saya buat masa majlis kawen dulu. 

Memula tu rasa macam tak nak ambik tempahan, takut tak sempat siap. Tapi hasben suruh jugak ambik, sebab saya bukan lah keje teruk sangat pun. Time keje pun sempat lagi mengular. huhuuu.. Balik keje, malam-malam, saya takde keje. So, saya cekalkan hati, buat jugak untuk si customer pertama ni. Alhamdulillah, puas hati katanya. Tenkiu yer.. ^_^

Pink Maroon Fabric Flower
Navy Turqoise Blue Crepe Paper Flower
 
Here we go.. Ready for shipping!

Alhamdulillah, dapat la memenuhi masa terluang yang ada. Hehee... 

6 comments:

  1. masyaAllah cantiknya.suka yang last tu.annor buat sendiri?waaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buat main2 je.penuhkan masa lapang.huhuu

      Delete
  2. cantik... email sis harga...

    nak DIY sendiri sampai pas kawin pn blm tentu siap rasenye...

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. cantik gile la.. sangat kreatif la annor~

    ReplyDelete
  5. Thanks semua... Anna & Anis, nnt saya email ok.

    ReplyDelete