Followers

Monday, 16 January 2012

Review: My Family in Red

Dear Peeps, Assalam... Monday blues huh?

Dah dekat sebulan dah kawen, tapi still tak buat-buat lagi review.. Kesian kat readers semua, musti tertunggu-tunggu post terbaru kan... Ecehh macam la ramai sangat yang baca. hahhahaa... Atcely tak tahu nak meng review mana dulu a.k.a still tak dapat gambar yang menarik untuk share dengan korang semua..  Cewahh... Macam la banyak benda nak direview kan... Lantak.

So, sesuai dengan entry, nak tayang gambar dengan family masa wedding aritu. Ni pun gambar family sebelah saya je. Sebelah suami takdan nak bergambar sebab diorang sume rushing balik, nak prepare kenduri kat sana pulak esok tu.. Agak terkilan jugak la, tapi pun nak buat camna kan... Korang nanti plan la betul-betul dengan kedua-dua family nak bergambar sekali. Jangan jadi macam saya yang haru biru ni... kehkehkeh...

Layan jela gambar 2, 3 keping yang ada ek....

They are in red polka dot :)

My sibling with ayah.. Mom, wish you were here.... :(

Macam-macam gaya ada...
Okey, inilah family saya.. masam masin suka duka semua ada. Thanks you all.. Really appreciated with the coop given. Sepakat itu membawa berkat, semoga kita terus ikhlas membantu satu sama lain.. sayang korang.


Next: Ape yek? Maybe dress up kanak-kanak kot. Bye-bye semua...

3 comments:

  1. sorg je makngah kat situ..yg lain sume maklong,mak ndak, mak teh, makcik...kehkehkeh....

    ReplyDelete
  2. merah hitam~ wiwit. wwarna berani ni~

    ReplyDelete