Followers

Tuesday, 31 January 2012

Wedding Bestfriend: Azimah

Assalamualaikum.


Happy Tuesday korang semua. Weekend baru ni pergi reunion sekolah dengan asben. Maklumlah, sekolah sama, satu kelas lagi mestilah pergi pun sama-sama kan... :) (apela, tak berkembang langsung, kawen pun dengan ketua kelas sendiri. wahahahaa....). Eh sekarang dah berkembang banyak tau. Dulu sebelum kawen, punyala jaga makan...sekarang main bedal jek apa yang ada depan mata. Mau tak kembang..... kusssssemangat.

Pasal reunion tu InsyaAllah, will review soon... (Bila la agaknye yek...kihkihhh....macam la rajin sangat hapdet belog).

CNY holiday haritu balik kampung, my bestfriend wedding. Besfren dari sekolah rendah lagi. Habis sekolah rendah masing-masing terpisah jauh, bawak haluan sendiri. Tapi bila time raya, & kenduri kendara still jumpa lagi... Kate sekampung...nak lari kemana..ye dak...hikhik..

Ok, jom layanzz gambar pengantin...

Yes, I am the bride!

Hasben dia senyummmmm jer....

Bride & me during her solemn.. Peluk kuat-kuat :)
Akad nikah ni malam tau. Dan-dan pulak elektrik takde. Tragis betul laa... Tapi my asben cakap akad nikah dalam gelap baru syokk... Bila tok kadi & saksi cakap sah, baru lampu menyala...hehee..Memang kenangan yang tak dapat dilupakan lah :).

Memang kelam kabut lah mak ayah & family pengantin, call orang TNB bagai... hehee..lastly, dah ada elektrik balik... Semua orang bersorak..hehee....sronok tengok gelagat orang. :)

Ni pulak masa bersanding.

Kami ber3 BFF sekolah rendah...
Ingat tak yang dukung anak tu... (post). Dah besar anak dia, setahun lebih dah. Kejap je kan masa berlalu.

Hawra dah besar
Antara kawan-kawan sekolah rendah yg hadir....

Kami bertiga dah kawen...weee...seronok... Tahun ni pulun buat anak lak..hikhik... (gatal).

4 comments:

  1. Replies
    1. hehee...dhiera pun xlambat dah tu...

      Delete
  2. may allah bless her dear..

    btw miza b2b 2012 dtg melawat cari ilham wed prep...jom tukar link dear..miza dah folo u dear...folo me back ya..=)

    http://lildrwalimah.blogspot.com/

    ReplyDelete