Followers

Monday, 31 October 2011

Jom isi masa lapang....

Monday Bluess....
Dah kena tag ni... Jom layanzz...


TERMS & CONDITIONS:

1.You must post these rules.
2.Each person must post 11 things about themselves in their journal.
3.Answer the questions the tagger set for you in their post. And create eleven new questions for the people you tagged to answer.
4.You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
5.Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER
6.No tag back!
7.No stuff in the tagging section about "YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST, WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people.


11 Things about me:

  1. Nama penuh: Nor Fazilah
  2. Anak ke: 6 drpd 7 adik bradik
  3. The only one yang start dengan huruf N dlm adik beradik - yang lain2 semua start dgn huruf S
  4. Teringin nak p Krabi Island!
  5. Nak sambung blaja - tapi tak tau bila. haha
  6. Masa kecik-kecik nak jadi pramugari...hahaaha
  7. Suka Miracle (Lancome)
  8. Pernah duduk dekat cockpit MiG-29! yawww...jgn jelesss...
  9. Nak jadi NDT inspector! 
  10. Dah 7 tahun bercinta dengan si tunang tersayang
  11. Love chocolates muchhhh!!

11 question from dhiera

1. Kamu suka dikenali dengan nama apa?
- annor / fazilah

2. Kamu berasal dari mana (spesifik ye)?
- Sungai Tekam Utara, Jerantut, Pahang... (Siapa tau angkat kaki...yeayy)

3. Perkara apa yang korang suka buat?
- Hiking. tapi dah lama xbuat..uuuu...rindunya!

4. Apa sebab kamu berblog?
- Isi masa lapang, tambah ilmu, berhubung dgn dunia luar... cewahhh

5. Komen sikit tentang blog saya?
- Kemas

6. Jom kita gather nak?
- Jommmm....

7. Any suggestion tempat yang sesuai kalau kita meet up?
- KL, anyplace

8. Facebook dengan blog mana lagi korang suka?
- Blog. Facebook skrg dah macam annoying skt.

9. Korang dah kerja ke masih belajar?
- Dah kerja

10. Korang selalu berblog masa di ofis ke dekat rumah?
- Kat opis. curik tulang. Muehehee

11. Wedding blog mana korang suka terjah?
- Semua. 

11 questions from yana

1.bagaimana anda menilai kekasih/tunang/suami anda?adakah kerana ia hensome?sila nyatakan
- Keihklasan nya

2.sila uplod gambar yg anda suke
Time convo 2009 - buah hati tersayang

3.senaraikan nama kawan baik anda dan beri sebab
- My fiancé is my best friend for time being cause he understand me more than myself. hahaa

4.pernah atau tidak bercinta masa sekolah.sila ceritakan
- Tak pernah. Tak dek perasaan nak bercinta lagi time skolah. (Eh, bawah umur mane leh bercinta.Nnt cekgu marah. hahaa)

5. sila nyatakan 3 perkara tentang anda
- specky (rabun dah teruk...uwaaaa)
- I like blue....colour...
- got serius period pain each month.... 

6.nyatakan 2 nama yg anda suka @ anda impikan untuk anak anda kelak
- wahhh....maju nye soklan...hahaa
- Anis kot sebab bakal bapak dia nama Anas.. hahaa

7.nyatakan makanan yang anda teringin makan tetapi tidak tercapai lagi
- Meatball kat IKEA... orang kate sedap...

8. apakah yang anda selalu lakukan pada masa lapang
- Kalau kat kampung saya suka cakar sampah
-Kalau di KL...emmm saya suka tido kot. hahaa

9.nyatakan perasaan ketika di tag oleh saya
- Hahh! apa aku nak jawab ni...haha

10.senaraikan 2 perkara tentang orang yang tag kamu
- B2B yang comel

11.panggilan manja yg di panggil oleh kekasih/tunang/suami. sila nyatakan
-yang yang yok..


Ok, dah siap jawab sume soklan. Aci tak, tak nak tag sesape?? Otak tepu, tak dapat nak pikir soklan lain dah. hihihiiiii.... 


3 comments:

  1. bakal tunang kita orang jengka~
    jom hang out! wink wink

    ReplyDelete
  2. yeke? ntah2 kenal...hahahaa...

    ReplyDelete